Foto: Ivan Dinić/Nova S; Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Bunker, "marice", Žandarmerija, nevolje, saslušavanja - izuzetno je napeta situacija u Partizanu prethodnih dana, a na sve to nadovezao se komentar Siniše Kovačevića kome je odgovorio Vladimir Vuletić.

Potpredsednik FK Partizan je prethodno tokom priprema u Turskoj zbog bakterijske upale pluća završio u bolnici, ali je za vikend bio u Humskoj na meču sa Napretkom.

PROČITAJTE JOŠ

Zbog svih dešavanja na stadionu i hapšenja kriminalne grupe na čelu sa Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja, vođom navijača crno-belih, oglasio se najpre poznati dramaturg i potpredsednik Narodne stranke.

„Nacrtati oko stadiona Partizana krug od pet kilometara. Zabraniti upravi da kroči u njega. Zakupiti sto bilborda po Srbiji i staviti njihove fotografije. Pred derbi dovoziti ih i prošetati jedan krug oko terena. Ovo je s*alo po našim uspomenama, p*šalo po mladosti, gomila kupljenih jataka“, napisao je Siniša Kovačević na Tviteru.

Nedugo zatim mu je Vuletić odgovorio na istoj društvenoj mreži.

„Zakupiti 100 bilborda po Srbiji i staviti fotografije dramskog dela ‘Sveti Sava’ ovog autora. Dovoziti narod da vidi kako je ovo, u toj drami, uriniralo po živom svecu i tradiciji. Deo gomile Jeremićevih Ultrakop jataka”, napisao je Vuletić.

Posle burnih dana u Humskoj, očito da se očekuju i još burniji…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare