Foto:Nemanja Jovanović

Siniša Kovačević, poznati dramaturg i potpredsednik Narodne stranke, prozvao je rukovodstvo FK Partizan, nezadovoljan dešavanjima u klubu iz Humske.

Miloš Vazura, potpredsednik Partizana, bio je saslušan u policiji nakon hapšenja 19 navijača. Tokom akcije je utvrđeno da na stadionu Partizana postoji i bunker Veljka Belivuka (poznatijeg kao Velja Nevolja) o čemu je za Nova.rs govorio i Vladimir Vuletić, potpredsednik crno-belih.

Kovačević je imao šta da poruči vodećim ljudima kluba iz Humske nezadovoljan nedavnim dešavanjima.

PROČITAJTE JOŠ

„Nacrtati oko stadiona Partizana krug od pet kilometara. Zabraniti upravi da kroči u njega. Zakupiti sto bilborda po Srbiji i staviti njihove fotografije. Pred derbi dovoziti ih i prošetati jedan krug oko terena. Ovo je s*alo po našim uspomenama, p*šalo po mladosti, gomila kupljenih jataka“, napisao je Kovačević na Tviteru.

Usledio je i odgovor potpredsednika Partizan Vuletića koji se, takođe, oglasio na Tviteru.

„Zakupiti 100 bilborda po Srbiji i staviti fotografije dramskog dela „Sveti Sava“ ovog autora. Dovoziti narod da vidi kako je ovo, u toj drami, uriniralo po živom svecu i tradiciji. Deo gomile Jeremićevih Ultrakop jataka“, napisao je Vuletić.

Podsetimo, nije ovo prvi put da naš poznati dramaturg javno kritikuje rad ljudi koji vode crno-bele.

 

Ovo nije prvi put da Kovačević proziva upravu Partizana. On je trećeg februara 2019. godine objavio da će klub „ubuduće morati bez njega“.

„Ne mogu da prestanem da volim Partizan, odrekao bih se Kiće i Praje, Kerkeza i Miška, Saleta i Palje, Savovića i Žoca, Istanbula, Pionira i Novog Beograda, Ranka, Rebe, Duleta, navijačkih pesama koje sam pisao kao klinac… Ali mogu ovih poltrona koji su mu danas na čelu. Bez mene ubuduće“, napisao je tada.

Veliku pažnju izazvala je i njegova objava iz decembra 2017. godine kada je rekao da stadione večitih rivala treba sravniti sa zemljom.

„Stadione Zvezde i Partizana treba srušiti, zaorati, zalivaditi i na tom mestu napasati goveda. Nek krave s*ru po mestu najlepših uspomena nekoliko generacija. Bolje i to nego da nam se banditi igraju sa decom. Do skorih smrti nekih dečaka, Džajiću,Vučeliću, doviđenja“, napisao je pre četiri godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare