Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Nekadašnji potpredsednik FK Partizan, Vladimir Vuletić, razočaran je ishodom derbija, naročito zbog nekadašnjih saradnika.

PROČITAJTE JOŠ

Vuletić je nedavno otišao iz Partizana, javno je govorio o svim problemima u klubu, sukobima, neslaganjem sa radom aktuelnog rukovodstva, a nezadovoljstvo je kulminiralo porazom u derbiju.

Zvezda je pobedila Partizan sa 1:0 golom Mirka Ivanića, a crno-beli su posle dobrog prvog poluvremena „nestali“ u nastavku.

„Ovo je posledica rada lažnog predsednika JSDP i FKP, slugeranjskog UO FKP, nesposobnog uzurpatora čelne funkcije sportskog sektora, potpunog odsustva vizije i razorenih klupskih institucija. Od 4 uzastopne, ovo je prva titula FKCZV uz bolji derbi-odnos. Vreme je za RESTART“, napisao je Vuletić, posebno se obrativši Miloradu Vučeliću.

On je podržao Aleksandra Stanojevića, trenera koji je preporodio crno-bele.

„Najzad, bez dileme, za FKP, u ovom trenutku, ne postoji bolji trener od A. Stanojevića i puna, bezrezervna podrška i njemu i i igračima. Ali, i on i igrači zaslužuju pravog a ne lažnog i nesposobnog uzurpatora funkcije sportskog direktora i upravu spremnu da se se bori za klub“, zaključio je Vuletić.

Zvezda posle ovog derbija ima 12 bodova više, samo osam kola pre kraja prvenstva.

Partizanu je preostalo da napadne Kup Srbije, u polufinalu je moguć susret sa Zvezdom, potencijalni rivali su još Radnik i Vojvodina.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar