Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Vladimir Vuletić, nekadašnji potpredsednik Partizana, osvrnuo se na aktuelnu situaciju oko Sejdube Sume.

PROČITAJTE JOŠ

Kontroverzni vezista iz Gvineje precrtan je kod Aleksandra Stanojevića, zbog čega se oglasio na društvenim mrežama.

„Hoću da vam kažem šta se desilo do sada od početka sezone. Prvo ću reći zašto nisam došao na pripreme. Svaki put kada je trener rekao da ne poštujem klub, samo hoću da vam kažem da to nije istina. Na odmoru sam izgubio pasoš, kreditne kartice, a pošto mi se to desilo nisam mogao da putujem. Kada se to desilo, istog dana sam zvao klub. Kada sam zvao klub i kada sam im ispričao šta mi se desilo rekli su mi da uradim sve što treba da bi se vratio. U Gvineji nisam mogao da dobijem pasoš za manje od pet dana. Povukao sam veze, uzeo pasoš, došao dva dana pre početka priprema. Nisam dobio vizu, kada su se vratili sa priprema još mi je pasoš bio u ministarstvu. Svi to znaju, ali neće da kažu istinu“, rekao je Suma.

Nije se na tome zaustavio, optužio je žestoko Stanojevića za odstranjivanje iz konkurencije za tim i derbi, zbog čega je reagovao Ivica Iliev, povratnik na poziciji sportskog direktora.

„Sve što je izneo je velika laž, jer sve što je radio, radio je na svoju ruku, kršeći klupsku disciplinu i protokol za šta postoji i medicinska dokumentacija. Što se tiče pasoša nismo ga mi izgubili nego on“, izjavio je Iliev između ostalog.

Posle svega, oglasio se i Vuletić.

„Ivica Iliev Sumi spočitava nelojalnost. Kada je, 2015. izabran za sportskog direktora (plata 120.000 evra godišnje, ugovor na 3 godine), Partizan mu je dugovao ukupno 3.000 evra, još dok je bio igrač. On je odbio da taj dug oprosti klubu i prihvatio je samo odlaganje“, napisao je Vuletić i pokrenuo novu raspravu.

BONUS VIDEO – Policija privela navijača Partizana sa tribine istoka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare