Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©, Shutterstock

Dramatične reči predsednika Srbije.

Tokom utakmice Evrolige između Partizana i Makabija došlo je u nekoliko navrata do skandiranja protiv Aleksandra Vučića i uobičajenog repertoara vređanja na njegov račun.

PTOČITAJTE JOŠ

Gostujući na TV „Prva“ predsednik se osvrnuo na te prozivke, a potom priču prebacio i na fudbalske klubove.

Na pitanje da li je očekivao da se neko iz fudbalskog i košarkaškog kluba Partizan ogradi od takvih navijača, Vučić je istakao da ne očekuje ništa i da već godinam traje licemerje i spinovanje i Partizana i Zvezde.

„I kada bi izdali neko saopštenje, bolje da ga ne izdaju.Sve vreme rade pokvarenu stvar, svi oni zajedno. Kada Zvezda pobedi u fudbalu u SUrdulici iz nepostojećeg faula, ne penalA, sudije kradu za Zvezdu. a zato nedelju pre toga kada imate čistu krađu u Topoli u korist Partizana, tišina. Čak i u medijima u kojima su dominantni, ni reči o tome. I obrnuto. Crvenu zvezdu da pitate, da pitate Terzića, jel ste videli krađu u Topoli, pokazaće vam je 500 puta. A neće da vam pokažu krađu u Surdulici. Jedni i drugi će u svakom trenutku da vam objasne da je država za sve kriva“.

On se potom osvrnuo i na izbore u FSS-u.

„Sećate se svađe oko fudbalskog saveza, samo što rat u državi nismo imali jer jedni i drugi nisu hteli da popuste. Popustio je Nenad Bjeković jer je pokazao da je ozbiljan čovek“.

On je kritikovao uprave da se ne distanciraju od navijača i da samo traže pare i ponovo se vratio na Bjekovića.

„Da nije bilo razumnog ponašanja Nenada Bjekovića, što će mi zameriti svi Zvezdini navijači, da nije pokazao kakav je gospodin i kakvaj situacija u državi, iako ga nisam pozvao telefonom, onda da vam kažem, imali bismo haos u zemlji“.

BONUS VIDEO Ludnica u Areni: Sudije napravile haos, šta vi mislite?