Foto: Starsport

Ponovo pričao o novim stadionima.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u jutarnjem programu RTS-a, gde je pričao o mnogim aktuelnim dnevno-političkim temama, ali se dotakao i sporta u nekoliko navrata.

PROČITAJTE JOŠ

U momentu kada je pričao o otvaranju novog stadiona u Leskovcu, koji je država izgradila, a na kojem će Čukarički dočekati Olimpijakos u plej-ofu Lige Evrope, Vučić se dotakao i hibridne trave, koja je pravila problem i prolongirala otvaranje stadiona, a tada je pomenuo da je istu travu dobio i FK Partizan.

“ Idem da otvorim stadion u Leskovcu, to je prvi stadion koji ćemo da otvorimo sada kada Čukarički igra protiv Olimpijakosa. To nije nacionalni stadion, ali je stadion koji pripada državi Srbiji. Naći ćemo operatera za stadion, nećemo da ostavljamo to lokalnim samoupravam. Predivan je stadion, završili smo ga još u februaru, ali ubi nas ta hibridna trava što smo sad i Partizanu nameštali sada, da mogu da igraju, da nemaju onu zemljicu ispred golmana. To je sve uradio FSS uz podršku UEFA, nije palo s neba. Otvaramo stadione, bolnice, domove zdravlja, nove fabruke“, poručio je Vučić.

On je tokom tog gostovanja bez povoda govorio i oskandiranju navijača PArtizana na njegov račun u prilično se iznervirao,a uz to je izneo i neke neistine.

BONUS VIDEO Vređanje Vučića i uprave

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare