Predsednik ponovo o navijačima.

Fudbaleri Partizana su uspeli posle velike drame da izbore plasman u plej-of Lige konferencija i da boljim izvođenjem penala ostane u igri za evropsku jesen.

PROČITAJTE JOŠ

Pored brojnih uzbuđenja, meč je obeležilo i skandiranje „grobara“ koji su po ko zna koji put uputili salvu uvreda na račun uprave i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kao što je praksa više od godinu dana, i javni servis RTS i „Arena sport“ u vlasništvu državne firme „“Telekom“ su utišavali ton kako se u prenosu ne bi čule pomenute uvrede na račun predsednika, dok su se uvrede na račun funkcionera Partizana uredno mogle da se čuju.

Predednik Srbije je ovog jutra gostovao u jutarnjem dnevniku RTS-a i posle priče o brojnim državnim problemima, dotakao se Vučić i pomenutih uvreda.

„Ja sam naučio da sam nepomenik, i negativno rođen i peder i bolesnik i ludak svaki dan. Što me gledate kao da sam rekao nešto čudno. Sinoć tri puta ne svira korner, sudija da li iz Malte, da li iz Švedske, pošto mi određujemo i sudije iz tih zemalja“.

Napravio se predsednik naivan i povike povezao sa odlukama sudije iako oni traju već više od godinu dana, jer ga navijači smatraju direktno odgovornim za očajno stanje u klubu i ostanak uprave koja ga je uništila, kao i favorizovanje večitog rivala.

Pogotovo što je skandirano više od tri puta, a najglasnije je bilo nakon što je Partizan poveo sa 1:0, a ne zbog sudijskih odluka.

Kada je voditeljka pokušala da mu objasni da RTS iz pristojnosti utišava skandiranja prema njemu, zaboravljajući da pristojnost nalaže da se tako postupa i u svim drugim situacijama, Vučić se iznervirao.

„Što skrivate to od naroda, kada mene nije sramota. Ako vam je to jedini argument da mi skandirate Vučiću pederu, a ne možete da mi kažete…“

Ponovo je voditeljka pokušala da se pozove na pristojnost.

„Kakva pristojnost kada to izgovara 10, 15 hiljada ljudi. I njih nije sramota, a mene treba da bude sramota da prenesem kada oni to kažu. Nije sramota što si ti tamo ukrao pare, nego mene treba da bude sramota što si ti rekao da si tamo ukrao pare“.

Nije tu stao predsednik nego je potegao priču o stadionima i svom velikom umoru.

„Ajde lepo super, jel ste rekli da nisam izgradio dovoljno stadiona? Čim se vratim sa ovih putešestvija, u Mađarskoj ostajem dva dana, kada bi mogao jedno pet dana da ostanem da dušu odmorim. Nego moram a idem dalje gde će da me…“, usledila je dramska pauza pre nego što je nastavio hvalospev na račun svih uspeha vlasti.

BONUS VIDEO Atmosfera iz Humske

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare