Medlin Rajt
Medlin Rajt; Foto: Screenshot Instagram, Twitter madelene_wright

Samo od jedne platforme je za godinu dana zaradila 600.000 evra, a to je samo delić zarade.

Medlin Rajt bila je poznata fudbalerka Engleske. Ženski fudbal je doživeo ekspanziju u kolevci ovog sporta, a jedna od dama koje su privlačile veliku pažnju bila je upravo ona.

PROČITAJTE JOŠ

Bila jer je odlučila da joj je dosta jurnjave za loptom, pa sada „dribla“ na društvenim mrežama.

Dobila je otkaz u Čarltonu jer se pojavila slika kako pije šampanjac za volan Rejndž Rovera, to je bilo dovoljno da odluči da promeni karijeru.

„Volela sam Čarlton, svoje trenere i ekipu pa me odluka kluba da me otpusti pogodila. Nakon što sam otpuštena sam počela da razmišljam hoću li opet moći da igram i na kojem nivou, te hoće li me iko od klubova htjeti. Bilo mi je jasno koliko sam ljudi razočarala“, pojasnila je Rajt.

Skandal za volanom joj je doneo ogromnu popularnost, pa je na Instagramu preko noći postala jedna od praćenijih ličnosti fudbala. Razni brendovi su videli šansu da ih reklamira upravo ova dama, pa su joj ponudili različite tipove saradnje.

Fudbalu je rekla zbogom, a otvorila vrata znatno ležernijem životu, ogroman novac, čak 600.000 evra je za godinu dana zaradila samo na platformi za odrasle „Only Fans“.

„Sve se dogodili jako brzo, kontaktiralo me mnogo sportskih brendova, kao da je to bio kraj jedne, a početak druge karijere.“

Počela je da zarađuje, pa je počela da pravi sve više erotskog sadržaja za svoj profil na sajtu za odrasle. Ubrzo je postala prava zvezda ove industrije.

Ipak, onda je naprasno nestala.

Odlučila je da napravi pauzu, a onda se vratila sigurnom izvoru zarade, najavila je povratak u „raj za muškarce“.

„Imala sam malu pauzu, ali vratila sam se, dušo“, napisala je zgodna fudbalerka.

Odlučila je da pojasni i kako joj je to promenilo život.

“Ne mogu da lažem, to mi je potpuno promenilo život. Mogla sam da putujem svetom i da uživam u puno luksuznih mesta i stvari. Kao rezultat onoga što se dogodilo, otvorila su se mnoga vrata u različitim industrijama, mnogi su me brendovi počeli da me traže“, rekla je Medelin za „San“.

Trenutno pretplata na njen račun košta 24,75 dolara mesečno.

BONUS VIDEO Top 10 najlepših odbojkašica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar