Foto: youtube.com

Prostakluci i uvrede, nažalost, nisu ništa novo na srpskim terenima, a na nove primitivizme požalio se ženski fudbalski klub Zvezda B.

Drugi tim Zvezde igrao je protiv Mačve na gostovanju i izgubio sa 1:0, a iz kluba tvrde da su devojčice trpele skandalozne uvrede, zbog čega će i FSS morati da reaguje.

PROČITAJTE JOŠ

Klub se oglasio kraćim saopštenjem uz čestitke rivalkama iz Mačve, kojima se nema šta zameriti, navodi se da je problematična bila uprava Šapčana.

„Svaka čast devojkama iz Mačve na njihovom učunku, trudu i pobedi na terenu, a van terena za ponašanje trenera i uprave, za vređanje, pretnje, psovke službenim licima i našim igračicama, naš klub će se potruditi da podnese prijave komesaru za takmičenje i odgovarajućim službama FSS-a, stvarno treba da se stane na put ljudima u sportu koji su u stanju da deci od 16, 17 godina mogu da izgovore rečenicu „dabogda te rak izjeo… Itd, itd, voleli bismo da nijedan klub i nijedno dete ne dožive ono što je naš klub i naš trener van terena, još jednom svaka čast igračicama Mačve na pobedi na terenu! Sport iznad svega , stop verbalnom nasilju“, saopštila je Zvezda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #zfkzvezdab (@zfkzvezdab)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar