Bivši igrač Viljareala u Voždovcu, pojačanje i iz Ljubljane

Podeli:
Nikola Vujnović je bivši igrač Viljareala i pojačao je Voždovac
Nikola Vujnović; Foto: FK Voždovac

Voždovac je doveo 23-godišnjeg crnogorskog napadača Nikolu Vujnovića i vratio Marka Putinčanina iz ljubljanske Olimpije.

„Čuo sam sve najlepše o Voždovcu kao klubu i uverio se lično u to. Sa velikim zadovoljstvom ću nositi dres Voždovca i nadam se biti deo sjajnih rezultata. Ambicije kluba u narednoj sezoni su visoke i izrazito takmičarske, što se poklapa i sa mojim ciljevima“, rekao je Vujnović za sajt kluba.

PROČITAJTE JOŠ

Karijeru je počeo u Radničkom iz Obrenovca, a četiri godine je proveo u Viljarealu i nastupao za treći i drugi tim španskog kluba.

Prošlu sezonu proveo je u Podgorici.

„Spreman sam i u odličnoj formi, iskreno se nadam da ću uskoro dobiti priliku da debitujem, a zatim i postižem golove. Zbog toga sam i došao. Uzbuđen sam zbog svega što nas očekuje ove sezone i radujem se novom izazovu u karijeri“, kazao je Vujnović.

Priliku da debituje imaće u subotu, kada će Voždovac dočekati Radnik u prvom kolu Superlige.

PROČITAJTE JOŠ Predsednik Sindikata fudbalera tužio Zvezdu i Partizan

Bivši član španske „žute podmornice“ nije jedini stigao na „krov“ pred početak prvenstva. Novi-stari „zmaj“ je i dosadašnji fudbaler ljubljanske Olimpije Marko Putinčanin.

On je od 2016. do 2018. godine bio standardan na mestu zadnjeg veznog Voždovca, a nakon vremena provedenog u Vojvodini i Olimpiji, odlučio je da se vrati u beogradski klub.

„Krajem prošle sezone došao sam u Voždovac da treniram i održavam formu, mislim da je to jedini klub u Srbiji u koji mogu da dođem uvek i budem dočekan raširenih ruku, moja druga kuća. S obzirom na to da nisam bio tu dve godine, mogu da primetim da je klub rapidno napredovao u mnogo segmenata. Kako u sportskom sektoru i u organizaciji, tako i u marketingu i infrastrukturi, i to je jedan od razloga zbog kojih sam došao“, naveo je Putinčanin za sajt kluba.

Sa 32 godine će ove sezone verovatno biti najstariji u podmlađenom timu.

„Došlo je vreme da budem najstariji u ekipi. Izgleda da ćemo Stojčev i ja biti najstariji ove godine, ali rekao bih da godine ništa ne znače. Ekipa je sastavljena od jako talentovanih mladih igrača koji su takođe kvalitetne ličnosti i sjajni fudbaleri i mislim da ćemo imati odličnu saradnju na terenu i van njega“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar