Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Filip Knežević postigao je gol koji bi veoma lako mogao da uđe u izbor za najlepši pogodak sezone u Superligi Srbije.

Proleter iz Novog Sada je slavio sa 3:0 protiv Radnika iz Surdulice na svom terenu, a na ovom meču viđen je zaista spektakularan pogodak u režiji nekada velike nade srpskog fudbala.

PROČITAJTE JOŠ...

U 69. minutu dosuđen je slobodan udarac za domaće koji je izveo Viktor Živojinović, loptu je iz kaznenog prostora izbacio Milan Makarić, što je bio uvod u pravu fudbalsku magiju nekadašnjeg fudbalera Partizana.

Knežević je loptu ispratio, natrčao na nju i uputio savršen šut iz prve ka golu rivala, što je rezultiralo jednim od najlepših pogodaka koje smo videli u skorije vreme na terenima Superlige Srbije.

Ovaj pogodak bio je tek „šlag na torti“ važne pobede Proletera, pošto je tim iz Novog Sada napravio veliki korak ka opstanku, s obzirom na to da dva kola pre kraja imaju tri boda, uz meč više od Radničkog iz Niša, inače prvog ispod crte, a četiri u odnosu na Rad.

Pre ovog, Knežević je postigao i pogodak sa penala u 63. minutu, dok se među dva njegova svojim pogotkom „ugurao“ i Milosavljev, koji je zatresao mrežu u 66. minutu.

U preostale dve utakmice, Voždovac je sa 4:2 zaustavio zahuktali Napredak, dok je Novi Pazar sa 4:1 savladao Mladost iz Lučana na svom terenu.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar