Foto: Printscreen Youtube

Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno 2:2 sa ukrajinskom Zorjom u drugom pripremnom meču u turskom Beleku.

Novosađani su nadoknadili zaostatak jednog gola koji je Dmitri Komčenovskaj stvorio prodorom u petom minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

Devetnaestogodišnji Dejan Zukić je nakon lepe kombinacije, glavom izjednačio u 16. minutu udarcem kraj leve stative gola Zorje.

U strelce se upisao i Veljko Simić doskorašnji fudbaler Crvene zvezde koji je tek stigao u Vojvodinu kao slobodan igrač. On je pogodio mrežu rivala u 61. minutu za preokret 2:1.

Međutim, tim Nenada Lalatovića nije uspeo da sačuva prednost do kraja, pa je Igor Nazarina u 77. minutu postavio konačan rezultat.

Vojvodina nema za čime da žali, jer je bolje otvorila meč i imala nekoliko dobih prilika od starta. Vukadinović je bio u nekoliko dobrih situacija do isteka pola sata igre, kada je tempo opao.

Uzbuđenje je pred poluvreme vratio Gemović svojim udarcem koji je golman Zorje odbranio, da bi na pauzi ostalo 1:1. U nastavku je na golu Voše bio drugi golman pošto se Vukliš povredio.

Bilo je promena i u polju, a najlepšu akciju u drugom delu krunisali su pogotkom, kada je Devetak centrirao sa leve strane, Čović je spustio pas za Simića, a ovaj pogodio mrežu iz sredine sa nekoliko metara.

Vojvodina je do kraja imala nekoliko šansi, Zorja je opasno pretila u 87. minutu, pa je možda remi ostao kao najpravedniji ishod.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar