Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Velike aambicije, a start sezone očajan.

Nakon osvojenog petog mesta prošle sezone, Vojvodina je u novu ušla sa visokim ambicijama da ode i korak više, ali je start Novosađane vratio u surovu realnost, pa je ceh platio trener Radoslav Batak.

Vojvodina je saopštila da je jednoglasnom odlukom Upravnog odbora trener Radoslav Batak razrešen svojih dužnosti.

PROČITAJTE JOŠ

Klub je, na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem, zahvalio Bataku na saradnji i svemu što je učinio za klub „u teškom trenutku, od starta prolećnog dela prvenstva, u februaru ove godine“.

Radoslav Batak je sa Vojvodinom zauzeo peto mesto u prošloj sezoni, čime je obezbedio klubu plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije.

Ekipa je sa njim na čelu bila deo istorijskog niza bez prvenstvenih poraza na „Karađorđu“, koji je započeo Milan Rastavac krajem oktobra prošle godine, a potom u februaru nastavio Batak, sve do poraza od Partizana proteklog vikenda.

„Kao velikom vojvodinašu, bivšem igraču, pa kasnije i treneru, vojniku našeg kluba, FK Vojvodina Radoslavu Bataku želi sve najbolje u nastavku karijere“, naveo je klub u saopštenju.

Fudbaleri Vojvodine su na početku nove sezone doživeli četiri poraza u isto toliko mečeva – dva od APOEL-a u kvalifikacijama za Ligu konferencija, kao i prvenstvene poraze od Crvene zvezde i Partizana.

BONUS VIDEO Tuča grčkih i hrvatskih navijača na ulicama Atine

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare