Foto: Screenshot/Instagram vlahovicdusan
Foto: Screenshot/Instagram vlahovicdusan

Dušan Vlahović je prelaskom u Juventus zvanično postao najskuplji srpski fudbaler u istoriji, a svoje impresije nije krio ni prilikom potpisa ugovora.

Dušan je uzeo broj sedam, koji je pre njega nosio Kristijano Ronaldo, a ugovor je potpisao na četiri i po godine. Najbolje od svega je što je Vlahović na dan potpisa proslavljao i svoj 22. rođendan.

PROČITAJTE JOŠ:

„Srećan sam što sam ovde, divno je imati ovako poseban rođendan. Ponosan sam što sam deo ovog kluba, borićemo se za važne ciljeve do kraja. Juventus predstavlja ponos, tradiciju, poroducu.

Juventus je uvek tu, nikada ne oidustaje. Voleo bih da nastavim istim putem i da u klubu budu ponosni. Iznad svakog cilja moraš da staviš tim na prvom mestu, na raspolaganju sam treneru i svojim saigračima. Trudiću se da pomognem koliko mogu“, rekao je Vlahović nakon potpisivanja ugovora.

Srpski napadač plaćen je 70 miliona, a još deset miliona Fjorentina će moći da dobije kroz bonuse. Srbin će u „staroj dami“ imati platu od sedam miliona evra godišnje.

Na Instagramu Vlahoviću su čestitali mnogi fudbaleri, od kojih su prednjačili Srbi Nemanja Radonjić, Sergej Milinković-Savić i Luka Jović, ali i iskusni Francuz Frank Riberi, kao i mnogi drugi.

Ove sezone Dušan ima 17 pogodaka u šampionatu, dok je najbolji strelac Juventusa do sada bio Paulo Dibala sa sedam pogodaka.

BONUS VIDEO Tadić o Van Der Saru, Overmarsu i dometu u Ligi šampiona

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar