FK Liverpul, VIljareal
FK Liverpul, VIljareal; Foto: Tanjug/AP Photo/Jon Super

Fudbaleri Viljareala dočekuju ekipu Liverpula (21.00) u revanš meču polufinala Lige šampiona, dok će u sredu Real ugostiti Mančester siti u Madridu.

Posle eliminacije favorita u vidu Juventusa i Bajerna, Viljareal se suočava sa ogromnim izazovom pošto Liverpul dolazi u Španiju sa prednošću od 2:0 iz prve utakmice odigrane na „Enfildu“.

PROČITAJTE JOŠ

„Žuta podmornica“ će pokušati da se osloni na napad koji sa Realom deli najveći broj postignutih golova kod kuće u španskoj Primeri (38). Ovo je adut zbog kog navijači veruju da bi Viljareal mogao da čuda i preokreta, baš kao i trener Emeri koji je stručnjak za nokaut faze takmičenja.

Trener Unaj Emeri se nada da će Đerar Moreno moći da igra, pošto je propustio prvi meč zbog povrede, ali je nastup španskog napadača i dalje pod znakom pitanja.

Emeri je odmarao nekoliko startera tokom subotnjeg poraza od Alavesa (2:1) koji je ostavio Viljareal na sedmom mestu na tabeli Primere.

U odnosu na meč protiv Viljareala, Liverpul je napravio pet izmena u utakmici protiv Njukasla uprkos tome što se bori za titulu u Premijer ligi i osvajanje sva četiri trofeja u sezoni.

„Crveni“ su pobedili sa 1:0 tako da i dalje imaju bod zaostatka za vodećim Mančester sitijem.

Mohamed Salah je igrao samo 25 minuta, Fabinjo i Tijago Alkantara su takođe ušli u igru u drugom poluvremenu, dok su Ibrahima Konate i Trent Aleksander Arnold ostali na klupi.

BONUS VIDEO Svi golovi sa meča Liverpul – Mančester junajted 4:0

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar