Viktor Osimen, Foto: EPA-EFE/CESARE ABBATE

Nigerijski fudbaler i napadač Napolija Viktor Osimen izjavio je da ga "trenutno ne zanimaju ni Mančester junajted ni Čelsi", prenela je HINA.

Napoli, ekipa koja dominira italijanskom Serijom A, na sigurnom je putu i prema četvrtfinalu Lige šampiona nakon pobede u gostima protiv Ajntrahta.

PROČITAJTE JOŠ:

Prvo ime Napolija je spomenuti Nigerijac Osimen za kog su se već ranije zainteresovali mnogi evropski klubovi, a taj interes jača iz dana u dan. Prvi su u redu, navodno, Mančester junajted i Čelsi.

„Iskreno jedino me zanima Napoli i ništa drugo. Šta će biti u budućnosti sa mnom i Napolijem videćemo i saznati na kraju sezone“, rekao je Osimen koji ima važeći ugovor sa italijanskom ekipom do juna 2025. godine.

Osimen je prvi strelac Serije A sa 18 golova, a u Napoli je došao 2020. godine iz francuskog Lila. U nigerijskoj reprezentaciji je tokom karijere skupio 22 nastupa i postigao je 15 pogodaka.

„Sasvim je normalno da najjači evropski klubovi prate fudbalere koji su u formi, koji su pri vrhu pa mi je logično i da mene prati. To mi ne stvara pritisak, to mi je jedino motivacija za dalje. Ali, ponavljam, fokus je jedino na Napoliju. Imamo puno toga da uradimo i na odličnom smo putu da napravimo nešto veliko ove sezone“, dodao je Osimen.

BONUS VIDEO: VAR poništio spektakularan gol Danijela Aleksića, majstoriju „rabonom“ kakva se retko viđa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar