Foto: Screenshot Youtube Fudbalski savez Srbije

Dušan Vlahović, napadač Srbije, imao je urnebesnu reakciju kada je saznao da je Portugal uspeo da preokrene u 96. minutu i savlada Republiku Irsku sa 2:1.

PROČITAJTE JOŠ

Srbija je pobedila Katar sa 4:0, ali su naši fudbaleri osluškivali i rezultate utakmica odigranih u grupi A kvalifikacija za Mundijal.

Delovalo je kao da bi Irska mogla do prvorazredne senzacije protiv Portugala, a onda se desio Kristijano Ronaldo, koji je sa dva pogotka doneo pobedu „moreplovcima“ i ušao u istoriju.

U jednom trenutku je prilikom razgovora sa novinarima želeo da prokomentariše rezultat 1:1 u Portugalu, a onda je Filip Đuričić dobacio da je Portugal pobedio.

Vlahović isprva nije verovao, te je poručio.

„2:1? Za koga? Laže sto posto. Ma, lažeš me“, rekao je Vlahović, a onda upitao stranca da mu potvrdi rezultat sa meča Portugala i Republike Irske.

Nakon toga je zastao u neverici, a onda se brzo pribrao.

„Ccc… Zavisimo od nas, ako pobedimo sve utakmice do kraja ići ćemo na Svetsko prvenstvo. Bolje da ne gledamo ostale ekipe i utakmice i da se koncentrišemo samo na nas. Nema kalkulacija, da damo sto posto naših mogućnosti. I nadamo se da ćemo otići na Svetsko prvenstvo“, završio je Vlahović.

Ovu scenu pogledajte na 2.40 snimka koji je pred vama.

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo

Grupa A, 4. kolo

Portugal – Irska 2:1 (0:1)

(Ronaldo 89, 90+6 – Egnan 45)

Luksemburg – Azerbejdžan 2:1 (2:0)

(Gonsalveš Pinto 8, Rodrigues 28 p – Makhmudov 67)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar