Foto: Printscreen Twitter

Neka bude da je reprezentacija Srbije jedina svetla tačka srpkog fudbala. Zapravo, mogla bi to da bude. Jer prethodnih par godina ni ona nije to bila. Ali, oni što se dešava u elitnom rangu takmičenja - pretnje, ucene, nameštanje rezultata, dogovori, burazerske kombinacije, optužbe bez posledica - prelilo se i na niže lige.

PROČITAJTE JOŠ...

I stigli smo tako i do 6. ranga takmičenja.

I zamislite i u 6. rangu takmičenja pretnje, tuče, prebijanja, učešće „javnih ličnosti“, desničara…

Ako se pitate o čemu pričamo, evo objašnjenja.

Subota je bila, sunčan dan, idealan da se uživa, možda pogleda neka fudbalska utakmica.

Duel A grupe međuopštinske lige Beograd između Bežanije i ekipe BUSK, možda je bio idealna prilika za to.

Domaćin je vodio sa 3:0, a onda odjednom ružne scene. Po svedočenju očevidaca predsednik domaćeg kluba je napao gostujućeg trenera, ovaj mu je uzvratio, u obračun je ušlo i njegovo obezbeđenje, pa su u zaštitu napadnutog trenera i jednog gostujućeg igrača stali i ostali fudbaleri BUSK-a. Na kraju smo imali nadrealne scene. Naš izvor tvrdi da je jednom igrači polomljena ruka.

Mešalica meša malter, igrači i obezbeđenje se šibaju, opšta jurnjava po stadionu, vriska, dreka, polomljene ruke…

Prema informacijama sa sajta Fudbalskog saveza Beograda, utakmica je prekinuta u 60. minutu pri vođstvu Bežanije od 3:0, a razlog za prekid je opšta tuča aktera utakmice.

Deo „atmosfere“ možete i sami da pogledate.

Predsednik Fudbalskog kluba Bežanija je, inače, Jovan Rusić. Prostorije njegovog kluba navodno su pretrešene posle hapšenja Veljka Belivuka, ali je on to brzo demantovao.

„Video sam vest u pojedinim medijima i mislim da je u pitanju pogrešna informacija jer akcija policije nema veze sa mojim klubom. Neka država radi. Policija radi svoj posao profesionalno u borbi državnih organa protiv organizovanog kriminala na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, uz ogromnu posvećenost i odlučnost ministra Aleksandra Vulina, rekao je tada Rusić za „Kurir“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar