Foto: Printscreen Instagram / suboticke.rs

Fudbaleri Preporoda i Đurđina odigrali su utakmicu u ligi Vojvodine i scene sa tog meča nikad nisu dobrodošle na fudbalskim terenima.

Zna se da ih ima, ali nikad nisu prijatne, posebno ako se stvari otrgnu kontroli kao što se za vikend desilo na meču završenom 2:2.

PROČITAJTE JOŠ:

Preporod je dočekao ekipu Đurđina u okršaju timova sa 14. i 16. mesta tabele Vojvođanske lige sever i tada su se sudije našle na udaru fudbalera i navijača.

Fudbaleri domaćih su u Novom Žedniku nasrnuli na arbitre susreta, nezadovoljni njihovim odlukama, dok su ih navijači vređali.

Ognjen Đuranović je doveo Preporod u vođstvo u devetom minutu, a u 36. je prednost duplirao Vanja Kopunović. Međutim, onda kreću problemi i situacija u kojoj su isključeni strelac prvog gola za Preporod i David Kapetanović.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Subotičke (@suboticke.rs)

Gosti su smanjili zaostatak u 66. minutu pogotkom Darka Skenderovića, Đurđinu je sviran i penal koji je u 79. minutu promašio Goran Panić, da bi do izjednačenja došlo u dubokoj sudijskoj nadoknadi.

Vedran Kujundžić je u 96. minutu postavio konačan rezultat, a negativna energija kod igrača i publike je eskalirala.

Arbitri su na kraju uspeli da uđu u svlačionicu, ali Petru Dražiću, Milanu Bosniću i Milovanu Janjiću kao sudijskoj trojci izvesno nije bilo baš lako.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Subotičke (@suboticke.rs)

BONUS VIDEO: Promašaj Ikardija Galatasaraj – Hataj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar