Foto: Starsport /Srđan Stevanović

Meč za pamćenje u Gornjem Milanovcu

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije do 19 godina priredila je pravi spektakl u prijateljskom susretu sa Italijanima, a na kraju je slavila rezultatom 5:4.

Do 34. minuta činilo se da ovo neće biti baš efikasan meč, ali su onda krenuli da „pljušte“ golovi.

PROČITAJTE JOŠ:

Italija je povela sa 1:0, ali su „orlići“ već do poluvremena poravnali na 1:1 preko Marka Mladenovića.

Srbija je sjajno otvorila drugo poluvremene, povela je već nakon 30 sekundi golom Jovana Mijatovića, talentovanog fudbalera Crvene zvezde, da bi u 57. minutu prednost otišla na 3:1. Treći gol postigao je Mladenović, dok mu je asistent bio Mijatović.

Ubrzo nakon toga usledio je šok za Srbiju, pošto je Italija postigla čak tri gola između 72. i 80. minuta i tako ponovo povela.

Međutim, naša reprezentacija nije odustala, pa je u 86. minutu stigla do izjednačenja preko Alekseja Vukičevića, da bi u nadoknadi utakmice konačan rezultat postavio Mijatović.

Zvezdin fudbaler je snažno „zategao“ levom nogom iz poluvoleja, golman nije bio dovoljno visok i dugačak da dohvati loptu, te je ona završila u mreži za 5:4.

Golove za Italiju na ovom meču postizali su redom Spinače, Kueto, Bolzano i Lipani.

Mladu reprezentaciju Srbiju u novembru ove godine očekuju kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a rivali će nam biti Andora, Bugarska i Škotska.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar