Foto: Printscreen Instagram / FK Jedinstvo Ub

Fudbalski klub Jedinstvo iz Uba podelio je snimak sporne situacije iz meča sa Slobodom iz Užica.

Jedinstvo i Sloboda su u četvrtak remizirali 1:1 u meču 25. kola Prve lige Srbije, a Ubljani s pravom mogu da se žale posle sporne situacije kada su oštećeni za čist jedanaesterac.

PROČITAJTE JOŠ:

Nikola Milekić je u 31. minutu doveo Slobodu u vođstvo, a 12 minuta kasnije je izjednačio Kvaku Karikari.

Karikari je zbog proslave pogotka dobio crveni karton, pa je Jedinstvo ostalo bez igrača za celo drugo poluvreme.

Povrh svega ni Marina Živković, sudija koja je vodila meč, niti Goran Bogićević i Jovan Jovičić, nisu reagovali kada je Aleksandar Cvetić intervenisao glavom posle kornera i u ruku pogodio svog saigrača Marka Bačanina u 88. minutu susreta.

Iako je pomoćnik bio u dobroj poziciji da vidi celu situaciju, igra je nastavljena, a Jedinstvo je oštećeno i ostalo je 1:1.

„Nije ovo nikakvo saopštenje ili žalba, ovo je samo objava kao podrška svim mladim igračima. Kad trenirate i spremate se, a ne pobedite – život ide dalje. Kad ste bolji, a izgubite – život ide dalje. Kad sudija ne vidi penal – život ide dalje. Kad sudija ne želi da vidi penal – život ide dalje“.

„Nije sve u bodovima i mestu na tabeli. Ima nešto i u tome da možete svakoga u oči da pogledajte. Volite fudbal kao igru jer to je ono što je najvažnije. Proći će i kartoni i penali i bodovi i baraž utakmice. Na kraju će samo neki ostati ljudi, a samo to se i računa. Ne smemo da dozvolimo da nam pojedinci pokvare najlepšu sporednu stvar na svetu“, napisali su iz Jedinstva.

Tim iz Uba je nedavno došao u središte pažnje jer je preko njega Nemanja Vidić došao do Skupštine u Fudbalskom savezu Srbije i kandidovao se za predsednika FSS, umesto preko Slobode odakle je rodom.

Jedinstvo ima 34 boda na osmom mestu Prve lige Srbije, dok je Sloboda sada sa dva boda manje na devetom mestu.

BONUS VIDEO: Rasim Ljajić: Morao sam da se distanciram i dignem ruke od pazarskog fudbala, to je zemljoradnička zadruga a ne fudbalski klub

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar