Foto: Screenshot Youtube SportSport

Meč Budućnosti iz Lukavice i Rudara Bukinje ostao je u senci brutalne tuče i nezapamćenog incidenta koji se desio pri rezultatu 0:2.

PROČITAJTE JOŠ

Domaći navijači su napali sudije, predvođene Almirom Karićem, nakon što su gosti postigli drugi pogodak.

Utakmica se igrala u Bašigovcima nakon što je Slatina dozvolila Budućnosti da mečeve igra na njenom stadionu.

Očekuje se da ugovor o saradnji vrlo brzo bude raskinut nakon velikog incidenta, zbog kog se Slatina oglasila saopštenjem.

„Poštovani sportski prijatelji,

Oglašavamo se povodom nemilih scena na prvenstvenoj utakmici Druge lige TK-Jug, koja se igrala na našem stadionu između domaćina ekipe FK Budućnost Lukavica D. i gostujuće ekipe FK Rudar Bukinje. U potpunosti se ograđujemo i izražavamo duboko žaljenje zbog svega što se dogodilo na našem stadionu i u našem mestu. Tokom sledeće nedelje biće održana sjednica Upravnog odbora kluba te će se, verovatno, doneti odluka o raskidu ugovora o ustupanju i korišćenju stadiona“, stajalo je u saopštenju Slatine.

Delegat susreta Adel Avdić iz Lukavca u izveštaju je zabeležio kako je došlo do incidenta.

„Nakon drugog gola nastaje opšti haos, gde u teren ulaze domaći navijači. Nakon napada na pomoćnog suca Muamera Tupajića on je zadobio lakše povrede glave i grudnog koša. Navijači su zatim krenuli prema glavnom sucu Almiru Kariću, koji je dobio udarac nogom, a napali su i sutkinju Amina Džibrić, koja je dobila udarac u nos“, piše u izveštaju.

Bonus video: Lionel Mesi stigao u Pariz

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare