Foto: Printscreen Instagram / FK Crvena zvezda

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić, vratio se u omiljeni klub.

Čovek koji je bio kapiten prvog tima, dok se on borio za prve uspehe u evropskim takmičenjima posle duže vremena, sada je u stručnom štabu.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako mu je tek 32. godina, odlučio je da okači „kopačke o klin“, te da se priključi Milošu Milojeviću kao pomoćnik.

Vujadin, koji je i nakon igračkog odlaska iz kluba često dolazio na stadion „Rajko Mitić“, predstavljen je u sredu.

Odmah je pozvao i sve svoje istomišljenike da na meč sa Monakom u četvrtak (21.00) u prvom kolu Lige Evrope, ponesu navijačke barjake.

„Vujadinu Saviću je ‘mesto gde su najbolji stvarani i najveći padali’ dobro poznato, a sada se vratio kako bi se oprobao u novoj ulozi. Pred njim i našim celokupnim timom je novi izazov – prvi meč grupne faze Lige Evrope. Podrška je neophodna, a to dobro zna i Vujadin koji vas poziva da ponesete barjak i ponovo budete deo spektakularne atmosfere na Marakani“, poručili su iz Zvezde pred ovaj meč.

Zvezda će u sredu početi svoju evropsku epizodu šesti uzastopni put, a Savić je sa njom igrao i Ligu Evrope i Ligu šampiona od 2017. do 2019. kada je otišao u APOEL.

Sada, tri godine kasnije, kao jednog od članova stručnog štaba, označio ga je trener Milojević.

„Zna se ko će biti moj prvi pomoćnik, to je Poja Asbagi, bivši seektor mlade reprezentacije Švedske. Priključili smo i Vujadina Savića u stručni štab kao trenera početnika. Verujem da ćemo mi pomoći njemu, ali i on nama. Imamo rešenje i za fitnes trenera, ali ne bih još da otkrivam ime“, rekao je Milojević pred meč sa Monakom.

BONUS VIDEO: Koreografija navijača Zvezde, zviždali i himni Lige šampiona pred revanš s Makabijem

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar