Foto: Printscreen Arena TV

Utakmica kragujevačkog i novopazarskog kluba dobila je "zapaljivu" uvertiru.

Trener Radničkog iz Kragujevca Nenad Lalatović prokomentarisao je sporan naslov iz Pazarskih novina.

PROČITAJTE JOŠ:

Novi Pazar i Radnički 1923 u subotu igraju meč 34. kola Superlige Srbije i pokušavaju da se domognu nekog od mesta iznad 13. na tabeli.

„Izvinjavam se što moram da kažem pred utakmicu. Mene je to povredilo. Ja sam to uzeo da svi pročitaju u Srbiji, izašlo je u Pazarskim novinama. ‘Skandal, Lalatović nazvao igrače Pazara Turcima’, to je izašlo ovde“, rekao je Lalatović za Arenu sport.

Napis i spomenuti naslov je objavljen i na pojedinim lokalnim portalima, uz pozivanje na poverljive izvore.

Lalatović je navodno, posle meča sa Kolubarom, rekao igračima protivničkog tima: „Je li vas sramota da igrate za Turke iz Pazara, vi ste izdajnici“, pošto je lazarevački klub savladao Kragujevčane sa 2:1, pre devet dana.

„Ja se kunem u svoje troje dece da nikad nisam nazvao Pazarce Turcima. Čija je igra i čija izmišljotina, da bih ja danas ovde bio linčovan, da bi se sav teret srušio na mene. Gde će doći njihovi navijači dosta, gde će biti puna tribina, gde je besplatan ulaz. Dolazi izjava napisana samo u njihovim novinama, ‘Skandal – Lalatović nazvao igrače Turcima“, kaže trener Radničkog.

Dodao je i kako zna da ga vole i poštuju, ali i da zna šta mu se sprema na tribinama u Novom Pazaru.

Nenad Lalatović
Nenad Lalatović; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

„Doći će pun stadion, meni je rečeno da će iza mene biti 20 huligana koji će me vređati i koji su rekli da ću biti isključen u 10. minutu. Izvinjavam se, moram da kažem. Sad kažem pred utakmicu, imam informacije šta će biti. Ja se ne bojim, preuzimam odgovornost. Nisam to rekao, mogu se zakleti u decu i mrtvu majku. Mora Srbija znati šta se meni sprema da bi me sklonili iz srpskog fudbala. Jer radim dobar posao? Zato što sam uzeo 16 bodova u 11 utakmica? Što pokušavam da ostavim Radnički u ligi“, kaže Lalatović.

Naglasio je nakon toga i da voli Pazar i sve njegove stanovnike, kao i da je svestan da će biti vređan i ponižavan.

Podsećamo, Radnički posle 33 odigrane utakmice ima 32 boda i bori se za opstanak u prvenstvu, dok je Novi Pazar u istoj situaciji sa istim brojem bodova posle 33 meča.

BONUS VIDEO: Nenad Lalatović o sukobu sa Kataijem koji se uspavao na pripremama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram