Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović bio je ključan faktor u remiju sa Bornmutom 1:1.

Koliko ga „srećna zvezda“ gleda ove sezone svedoči i trenutak iz 56. minuta kada je dao gol bez da je zatresao mrežu protivnika za 1:0.

PROČITAJTE JOŠ:

Fulam je praktično overio prvo mesto u Čempionšipu, mada se još ranije plasirao u Premijer ligu, a Mitrović je postigao jedan od čudnijih pogodaka.

Hari Vilson mu je poslao loptu sa boka, Mitrović je po običaju bio najviši u skoku i precizno je gađao u gol.

Golman Bornmuta Mark Travers bio je na lopti, ali je kasnio koji milisekund. Oglasila se gol tehnologija, tako da je u momentu samo glavni arbitar Grejem Skot znao da je gol.

Mitar se već okrenuo nesvestan da je dodao još jednu „recku“ svom golgeterskom kontu.

Utakmice Premijer lige možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko niste korisnik SBB interneta putem EON aplikacije uz EON pakete koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji za 799 dinara mesečno, bez ugovorne obaveze (PROMO)

Onda je nastala „gužva“, Travers je ponavljao „what, what“ (šta, šta prim. prev), a dok su „kotidžersi“ slavili na teren je upao i neko od navijača koga su redari brzo sklonili.

Navijači su Srbinu skandirali: „Mitro, Mitro, Mitro“, a Bornmut je do kraja uspeo da izjednači pogotkom Dominika Solankea iz penala u 98. minutu.

Bornmutu su bodovi sa ovog meča bili bitniji jer pokušava da ostane ispred Hadersfilda koji ima dva boda manje od Bornmuta na trećem mestu, mada ima i dva meča više.

BONUS VIDEO: Pogledajte golove i najbolje poteze sa utakmice Arsenal – Mančester junajted 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar