Foto: Profimedia

Fudbaleri Los Anđeles Galaksija pobedili su na gostovanju ekipu Kanzasa rezultatom 3:2 posle velikog preokreta, a ponovo je klasu pokazao Dejan Joveljić.

Srpski napadač ej postigao i peti gol u petoj utakmici na stardu sezone i za sada nema nameru da stane sa terorisanjem protivnčičkih golmana, a ovoga puta je uspeo da pokvari slavlje još jednom srpskom fudbaleru Nemanji Radoji koji je postigao debitantski gol za ekipu Kanzas ai uopšte u MLS ligi.

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnji fudbaler Vojvodine, Selte i Levantea je u 34. minutu doveo svoj tim u vođstvo posle asistencije Danijela Šaloja. Sve je krenulo iz kornera sa desne strane, a posle gužve u šesnaestercu gostiju Šaloj je uspeo da uposli Radoju koji je na petercu ostao sam i nije imao težak posao. Kanzas Siti je do poluvremena imao dva gola prednosti, pošto je ponovo na dodavanje Šaloja strelac bio Vilijam Agada u trećem minutu nadoknade prvog dela.

Nastavak susreta je u svakom smislu pripao Galaksiju, kome je trebalo samo osam minuta ne samo da nadomesti, već i da preokrene rezultat posle dva gola zaostatka.

Španski vezista Riki Puig je imao veliku ulugu kod gola Erika Zavalete, a ogromne zasluge mu idu i za Joveljićev gol jer je poslao laserski precizno dodavanje. Srbin se odlično snašao na malom prostoru i uspeo da prevari Danijela Rosera, a onda i da matira golmana Kanzas Sitija za 2:2 u 75. minutu. Konačnih 3:2 postavio je Marko Delgado u 80. minutu.

BONUS VIDEO Atmosfera pre meč Crvena zvezda – Zenit

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare