Pol Gaskojn; Foto: Screenshot Youtube olovka

Da nije bilo alkohola Pol Gaskojn bi verovatno bio jedan od najboljih fudbalera svih vremena. Sa alkoholom u priči je postao jedan od najkontroverznijih.

PROČITAJTE JOŠ

Ne postoji porok koji nije iskušao Gaskojna i koji na kraju Englez nije probao. Ipak, zbog alkohola je napravio najviše gluposti tokom života, pa je nekoliko puta bio ne rehabilitaciji.

Mislilo se da se smirio pod stare dane, pa je čak viđen kako sa devojkom šeta parkom dok se njeni psi igraju, a onda je usledio novi šok.

Pijani Gaza jedva je uspeo da se otetura do automobila, a da ga sve vreme nije pridržavao jedan radnik restorana verovatno bi ostao na trotoaru.

„Nisam ni shvatio da je pijan sve dok nije počeo da hoda. Hteo sam da mu priđem i pomognem, ali… Srce mi se slama kad vidim takvu legendu u takvom stanju. Neko ga mora ‘probuditi’ i pomoći mu“, rekao je očevidac koji je ranio napravio snimak Gaskojna kako još jednom polusvesno tumara engleskim ulicama.

Čuveni engleski fudbaler danas izgleda barem 20 godina starije od stvarnog broja godina, a alkohol ga je gotovo potpuno uništio.

Gaza je u karijeri nosio dres Njukalsa, Totenhema, Midslbroa, Evertona, Glazgov Rendžersa, pa kasnije i Lacija kada je pokušao da oživi karijeru.

Njegovi potezi u dresu „Gordog Albiona“ su postali kultni, a on je redovno zbog trenutaka magije imao svoj segment u najboljim potezima sa meča. Šteta što je istovremeno bio i najgori po samog sebe.

BONUS VIDEO Vlahović i Piksi: Baraž nas ne zanima, idemo na prvo mesto

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar