Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

O ovome će još dugo biti reči.

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno (0:0) protiv Čukaričkog na Banovom brdu, ali je veliko pitanje da li bi rezultat bio takav da je u 10. minutu utakmice sudija Novak Simović pokazao direktan crveni karton Bojanu Kovačeviću.

PROČITAJTE JOŠ...

Nakon sjajnog pasa u prostor Rikardo Gomeš je bio u prilici da izađe sam isred Novaka Mićovića, ali ga je Kovačević sprečio u tome startom sa leđa.

Simović nije imao dilemu, izvadio je žuti karton i pokazao ga štoperu Čukaričkog, a ni nakon protesta fubalera Partizana nije promenio odluku, pa je domaći sastav nastavio meč sa istim brojem igrača.

Nakon utakmice svoje nezadovoljstvo ovakvim raspletom izrazio je Aleksanar Stanojević:

„Bio je direktan crveni karton koji nije dosuđen a to direktno utiče na rezultat. Nije lako da se borimo sa svim ovim stvarima. Činjenice su vidljive. Imali smo u poslednje vreme nedosuđen crveni karton, nedosuđen penal, VAR koji ne radi. Teško je pored svih tih svih stvari da ostvarite sve pobede. Za protivnika imamo moćnu Zvezdu na svim nivoima i podrškom koju ima. Krenula su saplitanja, krenulo je čuveno proleće“, rekao je Stanojević po završetku meča.

Sa njim se složio i trener Čukaričkog Saša Ilić:

„Ja retko kada komentarišem suđenje, ali činjenica je da je Bojan Kovačević napravio faul, koji je trebalo da se sankcioniše crvenim kartonom“, rekao je Ilić.

Sporni detalj možete da pogledate na snimku ispod:

BONUS VIDEO Vujošević: Vučić je rešio da uništi Partizan

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar