Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Trener Čukaričkog dao izjavu kakva nije viđena u srpskom fudbalu.

Fudbaleri Čukaričkog odigrali su 0:0 protiv Partizana, ali je remi na Banovom brdu ostao u senci događaja iz 10. minuta.

PROČITAJTE JOŠ...

Rikardo Gomeš je dobio loptu u prostor, krenuo ka golu domaćeg tima kada ga je Bojan Kovačević oborio sa leđa.

Iako je bio poslednji igrač odbrane, sudija Novak Simović je odlučio da mu pokaže samo žuti karton, a Ilić je istakao na konferenciji za medije da je trebalo da dobije direktan crveni:

„Ja retko kada komentarišem suđenje, ali činjenica je da je Bojan Kovačević napravio faul, koji je trebalo da se sankcioniše crvenim kartonom“, rekao je Ilić.

„Imali smo mnogo mladih igrača, počevši od mladog Kovačevića, koji ima nepunih 18 godina, koji je napravio direktan crveni karton, koji sudije nisu videle, imao je i još nekoliko propusta, posle se popravio. Mi potenciramo da forsiramo mlade igrače, jer mi nismo Partizan, koji mora da juri titulu i ne sme da trpi mlade igrače koji prave kikseve poput Kovačevića, raduje nas što smo treći, imaćemo priliku i mi ćemo davati šansu još mladim igračima“, rekao je Ilić na konferenciji za medije.

Što se samog meča tiće, rekao je:

„Partizan je bio mnogo bolji od Čukaričkog, naročito u prvom poluvremenu, imali smo sreće da smo otišli na pauzu sa 0:0, u drugom smo imali malu reakciju, ali Partizan na kraju nezasluženo nije pobedio. Mi smo bili ispod svog nivoa, Partizan je diktirao utakmicu i zaslužio je da pobedi, mi smo bili ispod svakog nivoa“, dodao je Ilić.

BONUS VIDEO Duško Vujošević: Vučić je kontrolisao Velju Nevolju, preko njih su ušli u Partizan

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare