Foto: Starsport

Reprezentacija Srbije je uoči utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u fudbalu dobila loše vesti, pošto je Andrija Živković pozitivan na koronavirus.

PROČITAJTE JOŠ

Posle redovnog testiranja obavljenog u petak ujutru u Sportskom centru FSS-a, a dan pred utakmicu protiv Luksemburga, utvrđeno je da je Andrija Živković pozitivan na korona virus.

U skladu sa medicinskim propisima i protokolima UEFA, Živković je po dobijanju konačnih rezultata odmah napustio sportski centar.

Dalji boravak u Srbiji provešće u kućnoj izolaciji u skladu sa važećim zakonima Vlade Republike Srbije, koji se odnose na epidemiju korona virusa.

Preostali reprezentativci, uključujući i stručni štab „A” tima, dobili su negativne rezultate, tako da su na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću za meč sa Luksemburgom.

Utakmica se igra od 18 časova.

 

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Utakmice Srbije u kvalifikacijam za Svetsko prvenstvo 2022. godine mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta.

PROMO tekst

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare