Miloš Vazura
Miloš Vazura Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Olakšanje za navijače.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura izjavio je za Tanjug da će klub iz Humske platiti Crvenoj zvezdi 6,8 miliona dinara za razbijene stolice na stadionu „Rajko Mitić na dva „večita derbija”.

PROČITAJTE JOŠ...

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zabranila je ranije danas Partizanu registraciju novih igrača svih uzrasta u trajanju od tri meseca zato što klub iz Humske nije platio Crvenoj zvezdi oko 6,8 miliona dinara zboh neplaćanja naknade štete „crveno-belima“, koju su napravili navijači „crno-belih“.

„Crvena zvezda nas je prijavila za te dve utakmice i bez ikakvih dokaza je Disciplinska komisija FSS odlučila da moramo da platimo 6,8 miliona dinara za uništene stolice. To je jedna budalaština i nefer presuda“, rekao je Vazura za Tanjug.

On je podsetio da će prvi naredni „večiti derbi“ biti odigran na stadionu Partizana.

„Mi do sada nismo imali slučajeve da jedni drugima naplaćujemo. Međutim, od sada će početi da se broji svaka šteta. Nema nikakvih problema, Partizan će isto brojati štetu kad budemo igrali derbi. Disciplinska komisija FSS je donela takvu kaznu na osnovu onoga što je Crvena zvezda prijavila. Mi smo se žalili redovnom sudu i sigurno smo da ćemo oboriti tu presudu. Ne postoji nijedan egzaktni dokaz koliko je stolica uništeno. Oni su dali jedan okviran broj, FSS je to prihvatio. Po nama to nema nikakve logike. Platićemo kaznu, ali će redovni Sud presuditi u našu korist i vratiće nam deo sredstava. To je ogromna cifra. Videli smo slike, toliko nije bilo uništeno stolica, ali je Disciplinska komisisija FSS to prihvatila i odredila je kaznu Partizanu“, rekao je generalni direktor Partizana.

On je ponovio da će Partizan sutra da uplati ceo iznos na račun Crvene zvezde.

„Platićemo Zvezdi i nećemo imati nikakav problem sa registracijom igrača. U ovom trenutku to nam nije potrebno, jer smo sve igrače koje smo do sada doveli registrovali. Za Partizan nije završen prelaznik rok“, istakao je Vazura.

BONUS VIDEO Napad na Miloša Vazuru i njegovo obezbeđenje

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Komentari

Svi komentari (2)