Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Milan Rodić produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom i igraće do 2025. godine za tim sa Marakane.

„Emocije su prisutne i presrećan sam što smo produžili saradnju i što ću nastaviti da igram u klubu za koji navijam od malih nogu i koji volim. Trudiću se da do kraja ugovora igram što više i bolje, te da podižem formu u svakoj utakmici. Zahvalio bih se upravi na poverenju za sve ove godine i što su tu uz sve nas, kao podrška. Trudićemo se iz godine u godinu da ponavljamo uspehe, osvajamo trofeje i da pružimo navijačima više radosti. U nedelju nas čeka derbi, sutra ćemo saznati s kim ćemo se sastati u osmini finala Lige Evrope, pa ćemo da pravimo plan za to“, istakao je Rodić.

PROČITAJTE JOŠ

Rodić je jedan od fudbalera sa najdužim stažom u Crvenoj zvezdi, s obzirom da je u klub stigao još 2017. godine i da na kontu ima 179 odigranih mečeva u dresu tima uz osam postignutih golova.

„Iskusni bek je rođen u Drvaru 1991. godine, a prošao je omladinske selekcije OFK Beograda, gde je svojevremeno kao kapiten prešao u Zenit. Osim za ruskog velikana, nastupao je još i za Nižnji Novgorod i Krilu Sovjetov iz koje dolazi u Crvenu zvezdu“, podseća Zvezda u saopštenju.

Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije, a za A tim odigrao je sedam utakmica, a ujedno je bio deo i ekipe koja je nastupala na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

„Crvena zvezda potpisom Rodića nastavlja da čuva okosnicu tima i pokazuje da je praksa da najbolji igrači ostaju dugo u našem klubu“, dodaje se.

BONUS VIDEO Nenad Lalatović o sukobu sa Kataijem koji se uspavao na pripremama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar