Foto: AP Photo/Rui Vieira/Tanjug

Fudbaler Mančester junajteda Francuz Rafael Varan mogao bi u zimskom prelaznom roku da pređe u Al Itihad, prenose britanski mediji.

Varan je u poslednjih nekoliko meseci imao problema sa povredama, a ove sezone je odigrao 14 utakmica i postigao je jedan gol.

PROČITAJTE JOŠ:

Britanski mediji navode da čelnici Mančester junajteda planiraju da u naredna dva prelazna roka prodaju najmanje sedmoricu fudbalera, a među njima se nalazi i Varan.

Direktor fudbala Mančester junajteda Džon Murtou je proteklih dana boravio u Saudijskoj Arabiji gde je sa nekoliko klubova navodno pregovarao o transferima Varana, Džejdona Sanča, Kazemira i Antonija Marsijala.

Britanski mediji ističu da Varan razmišlja o ponudi Al Itihada, ali francuski fudbaler bi najviše želeo da promeni sredinu na kraju sezone.

On navodno ima i ponudu da se vrati u Real gde bi mogao da zameni povređenog Davida Alabu. Varan (30) je u Mančester junajted stigao 2021. godine iz Real Madrida.

U Al Itihadu bi se ponovo našao u ekipi sa Karimom Benzemom, sa kojim je delio svlačionicu dok su obojica igrali za „kraljevski klub“, što je period od deset godina. Rafael je stigao na Santjago Bernabeu 2011. i otišao 2021, dok je Benzema stigao 2009, a otišao iz Reala 2023. godine.

BONUS VIDEO: Adana dala gol posle samo 21 sekunde

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar