Nejmar
Foto: Tanjug/ AP Photo/Michel Euler

Utakmica Pari Sen Žermena i Olimpika iz Marseja, u kojojj su gosti upisali minimalni trijumf (1:0), izazvala je veliku buru zbog sukoba igrača u završnici utakmice koji je kao posledicu imao pet crvenih kartona.

Teren su pre saigrača napustili Kurzava, Paredes i Nejmar kod domaćina, a Amavi i Bendeto među gostima.

Povod za konflikt u kojem je učestvovala većina aktera meča bio Amavijev udarac Paredesa bez lopte, na kojeg je potom nasrnuo Draksler. Potom se Paredes pridigao i uz zvratio.

PROČITAJTE JOŠ

Potom su se u koškanje uključili i ostali igrači dva tima, među kojima i Nejmar koji je udario Alvara u glavu i zaradio direktno isključenje.

Brazilski fudbaler u izjavi posle utakmice istakao je da je povod za agresivnu reakciju bio rasistička uvreda fudbalera Olimpika. Iste tvrdnje nejmar je ponovio i na tviteru gde je izneo stav ne skrivajući revolt.

„Jedina stvar zbog koje žalim je što nisam imao priliku da se suočim sa tim se*onjom“ napisao je Nejmar i u novom tvitu dodao:

„VAR je snimio moju „agresiju“, to je lako. Međutim, šta je sa njima? Šta je sa onima koji su me nazivali majmunom i psovali mi majku? Gde je slika rasista? Kaznite me, ali me interesjue i šta će biti sa njima“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar