Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Ludnica na startu.

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su u ponedeljak na svom terenu Vulverhempton sa 1:0, u utakmici prvog kola Premijer lige.

„Crveni đavoli“ su igrali veoma loše, ali su uspeli da dođu do pobede, dok su se u poslednjim minutima žestoko branili u svom kaznenom prostoru.

PROČITAJTE JOŠ

Napadali su Vulvsi tokom celog meča, a u poslednjem minutu sve je šokirala odluka sudije Simona Hupera, kada nije dosudio penal nakon očiglednog faula golmana Andrea Onane.

Kamerunac se zakucao u dva igrača Vulverhemptona, ali i nakon pregledanja VAR-a nije dosuđen penal.

Nakon meča je o toj odluci pričao i trener „vukova“ Geri Onil, koji je nakon žalbe na terenu dobio i žuti karton zbog prigovora.

„Nadležni za sudije u Premijer ligi, Džonatan Mos, nam se izvinio zato što nije dosuđen penal“, rekao Geri Onil i dodao:

„Svaka čast Džonatanu što je rekao da je to bila jasna i očigledna greška, kao i da ne može da veruje da sudija na terenu nije ništa dosudio, kao i da iz VAR sobe nisu intervenisali. Verovatno je to učinilo da se osećam i gore, jer kada znaš da si u pravu, onda se osećaš još gore što ništa nisi dobio. Mislim da smo zaslužili makar bod“, završio je Onil.

BONUS VIDEO Lionel Mesi, fudbaler koji iz dana u dan pomera granice fudbala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar