Foto; FK Partizan/Miroslav Todorović

Opomena za tim iz Humske.

Fudbaleri Partizana poraženi su od Fenerbahčea rezultatom 1:0 u poslednjoj pripremnoj utakmici i generalnoj probi pred početak nove sezone u Superligi Srbije.

PROČITAJTE JOŠ...

Jedini gol postigao je Ener Valensija.

Početak utakmice bio je košmaran po crno-bele, i to zbog pada koncentracije golmana tima iz Humske Nemanje Stevanovića, mada je doprinela i velika snalažljivost snažnog napadača Fenera, Enera Valensije. Stevanović je presekao jednu loptu koja je ušla u kazneni prostor, i spremao se da je ispuca u polje kada je Valensija pokušao da ga izblokira.

U toj nameri je i uspeo, lopta se odbila pred napadača turskog tima kom nije bilo teško da je plasira u mrežu.

To je bilo ujedno i jedino uzbuđenje sve do 20. minuta, kada je Linkoln uputio solidan pokušaj, ali je Stevanović ovog puta bio fokusiran i uspeo da zaustavi loptu. U nastavku akcije Valensija i Bibars Natho su imali kratak sukob nakon što je mladi Zlatan Šehović oborio Ekvadorca koji je burno odreagovao, a Natho stao u zaštitu mladog saigrača.

U 34. minutu Fener je imao novu šansu, ali je ovog puta Stevanović bio uspešniji od Valensije i sprečio ga da zatrese mrežu.

Tim rezultatom okončano je prvo poluvreme, da bi početkom drugog Andrade, novo pojačanje Partizana, napravio korak viška i loptu poslao pored gola rivala.

U 58. minutu Linkoln je još jednom isprobao šut, njegov pokušaj sa ivice kaznenog prostora završio je pored gola. Poslednju šansu na meču imao je mladi Mihajlo Petković, ali je njegov šut sa distance završio pored stative.

Partizan je tako pripreme okončao porazima od Fenera i Kluža od po 1:0, dok je bolji bio od Spartaka iz Trnave (3:0).

Novu sezonu crno-beli otvaraju protiv Javora u Ivanjici, 9. jula.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar