Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

Fudbaleri Partizana, Vojvodine i Čukaričkog dobili su potencijalne protivnike u plej-ofu kvalifikacija za Ligu konferencija na žrebu u ponedeljak.

Partizan će igrati protiv Santa Klare ili Olimpije iz Ljubljane, Vojvodina bi mogli da se sastanu sa boljim iz okršaja Galatasaraj – Sent Džonston, dok je pred Čukaričkim izazov u vidu Ujpešta ili Bazela.

PROČITAJTE JOŠ:

„Brđani“ su izbegli i najtežeg rivala jer je njima mogao da zapadne Totenhem, a Partizan može da ide u Sloveniju, protiv kluba koji danas trenira Savo Milošević. Prve utakmice plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija igraju se 19, a revanš je 26. avgusta.

Crno-beli iz Humske su u drugom kolu pobedili Dunajsku Stredu 3:0 u dvomeču, momci sa Banovog Brda su bili bolji od Sumgajta 2:0, dok su Novosađani u dvomeču bili uspešniji od Panevežisa 2:0.

Partizan u trećem kolu igra protiv Sočija, Vojvodina protiv LASK-a i Čukarički protiv Hamarbija.

Potencijalni protivnici Partizana su pred žreb bili parovi Rapid Beč – Anortozis , Tobol – Žilina, Santa Klara – Olimpija Ljubljana, Dinamo Batumi – Sivas i kao najteži par Trabzon – Molde.

Tim Aleksandra Stanojevića nalazi se u grupi 4 i imao je status nosioca. Čukarički nije u istoj poziciji, pa ga čeka teži posao.

Kada je reč o Vojvodini, pred žreb su Novosađanima moguće prepreke bile u sledećoj grupi klubova: Galatasaraj – Sent Džonston, Kolos – Šahter Karagandi, Rozenborg – Domžale, Vitese – Dandalk.

Da podsetimo, istog dana smo već saznali da će Crvena zvezda kao jedini predstavnik u kvalifikacijama za Ligu šampiona igrati protiv Dinama ili Legije iz Varšave u plej-ofu (ako prođe Šerif iz Tiraspolja).

BONUS VIDEO: Deca sa tribina pozivala Stankovića, Deki im odgovorio srcima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare