Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije od 20:45 igra protiv Republike Irske u meču koji bi mogao da bude jedan od presudnih za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Ukoliko bi Srbija uspela da zabeleži trijumf, Irci bi bili eliminisani, dok bi ujedno i Portugalcima bila poslata poruka da se neće oni pitati za sve u ovoj grupi, pošto „orlovi“ nakon polovine odigranih mečeva zauzimaju čelnu poziciju na tabeli A grupe.

Gledajte Srbiju na SBB i EON platformi

Utakmica Republika Irska – Srbija ekskluzivno je dostupna za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama, a možete je pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže!

Promo

PROČITAJTE JOŠ...

U dosadašnjem toku kvalifikacija Srbija je savladala irce u Beogradu sa 3:2, potom Azerbejdžan sa 2:1 u Bakuu, bili su izabranici Dragana Stojkovića bolji i od Luksemburga 4:1, a duel sa Portugalom okončan je remijem, 2:2.

No, to nije sve – Aleksandar Mitrović je najbolji strelac dosadašnjeg toka takmičenja, Stojkovićev tim pleni igrom i spada među najatraktivnije reprezentacije „starog kontinenta“, a protiv Irske na dosad najtežem gostovanju imaće šansu da sve ono učinjeno i potvrde i naprave ogorman korak ka plasmanu na Mundijal koji će krajem 2022. godine biti održan u Kataru.

Utisak je da fudbaleri nisu skoro bili ovoliko dominantni, pa je pravi trenutak da ih podržimo na putu ka Svetskom prvenstvu.

(Promo)

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar