Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Utakmica bez navijača ali sa navijačima!? Neko bi rekao - to je moguće samo u Srbiji, a pojavljivanje vođe navijača Crvene zvezde, Vladimira Šavije, pored terena za vreme meča Kupa Srbije sa Zlatiborom izazvalo je urnebesne reakcije na društvenim mrežama.

Iako se sportski događaji u Srbiji održavaju bez publike zbog sprečavanja širenja koronavirusa, Šavija je bio na stadionu „Rajko Mitić“.

PROČITAJTE JOŠ

Kako smo saznali, nije držao govore igračima Zvezde, već je od njih „tražio pomoć“ da se on i još nekoliko navijača pusti na tribinu da bi odali počast Branislavu Zeljkoviću, nekadašnjem vođu Delija, koji je preminuo pre 10 godina.

Međutim, Šavijina pojava na atletskoj stazi, gde je kod tunela okupio fudbalere Crvene zvezde, bila je inspiracija mnogima za šaljive komentare.

„U ovom kompetišnu mora drugačiji personaliti – zato Mister pomno prati predavanje stručnjaka“, napisao je jedan od korisnika Tvitera, da bi drugi dodao:

„Da se dogovorimo: vi gurate mene, ja skidam Terzića i Kokezu“.

Bilo je i komentara na račun Dejana Stankovića, odnosno da crveno-beli beleže bolje rezultate kada on nije na klupi.

Pojedini na Tviteru su Šaviju videli i kao novog selektora reprezentacije Srbije umesto Ljubiše Tumbakovića.

Dešavanja na „Marakani“ nisu mogla da proteknu i bez komentara Vladimira Vuletića, potpredsednika Partizana, koji je napisao:

„Struka o novim merama u borbi protiv SARS-COV-2“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare