Partizan
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Čelnici Partizana napadnuti su u Vranju, uoči utakmice četvrtfinala Kupa Srbije sa Radnikom koja je odigrana prošle srede, potvrđeno je za Nova.rs.

Nekoliko osoba, među kojima je bio i sin Dragana Antića, prvog čoveka Dinama iz Vranja, privedeno je brzom reakcijom policije pre nego što je sukob eskalirao.

Dok su potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić, generalni sekretar Milorad Nikolić i sudija Osnovnog suda u Vranju bili na ručku, došlo je do verbalnog napada.

PROČITAJTE JOŠ

Huligani su prišli njihovom stolu i potom pokušali i fizički da se obračunaju sa čelnim ljudima crno-belih. Ipak, veći incident srećom je izbegnut, a petorica napadača su privedena.

„Istina je, bili smo napadnuti u Vranju. Išli smo da posetimo kopnenu vojsku, gde smo položili cveće, na večnu vartu svim poginulim vojnicima Srbije. Otišli smo na ručak i pred kraj je pet osoba prišlo našem stolu, uz salvu uvreda i pretnji. Prevashodno su se obraćali meni i isticali svoju povezanost sa lokalnim klubom Dinamom, pa su u jednom momentu nasrnuli na mene i zahtevali da napustim restoran i Vranje“, rekao je Vuletić za Nova.rs i dodaje:

„Pribrani i potpuno svesni situacije, nismo reagovali, već smo odmah pozvali pripradnike MUP-a koji su se brzo odazvali. Pripadnici protokola su prepoznali da je napadače predvodio sin Dragana Antića Recka, a u toj ekipi bilo je lica koja su već pravosnažno osuđivana“.

Imao je Vuletić i poruku, nakon što je sve završeno bez ozbiljnijih posledica.

„Ako neko misli da će se kriminalne, nameštajuće utakmice prikriti nekakvim fizičkim nasiljem, mogu da poručim posle ovoga što se desilo da je Vranje celo crno i belo“, naglasio je Vuletić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar