Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Remizirala je Crvena zvezda protiv Hofenhajma u Beogradu rezultatom 0:0, a Milan Borjan, kao najbolji pojedinac ovog meča dobio je još jedno priznanje.

Zvezdin čuvar mreže istakao se brojnim intervenicjama i izabran je u tim 5. kola Lige Evrope, što znači da je bio i najbolji golman protekle runde u drugom po redu najboljem klupskom takmičenju starog kontinenta.

PROČITAJTE JOŠ

„Ako je neko postao sinonim za Crvenu zvezdu u prethodnih nekoliko godina, to je svakako sadašnji kapiten našeg kluba Milan Borjan. Predvodnik crveno-belih na terenu već četiri godine pomera granice i pretvara svoj gol u veliki, neprobojni zid. Iz utakmice u utakmicu potvrđuje zašto je leta 2017. godine došao u Crvenu zvezdu, i od tada svojim paradama, golmanskim bravurama, takozvanim „borjanizmima“ prosipa magiju ispred svog gola, koja će biti zaštitni znak najmlađe generacije navijača Crvene zvezde“, saopštila je Zvezda povodom ovog izbora.

Partija Milana Borjana nije prošla nezapaženo, pa se golman crveno-belih našao u idealnom timu Lige Evrope za peto kolo.

Osim njega, tu su još: Risa (Molde), Pablo Mari (Arsenal), Kačarba (Slovan), Monreal ( Real Sosijedad), Pici (Benfika), Pepe (Arsenal), Volf Ejkrem (Molde), Hodž (Milan), Galeno (Braga) i Sima (Slavija Prag).

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar