Jedan od navijača osumnjičenih za incidente pre ubistva Mihalica Kacurisa uhapšen je u Grčkoj, javili su hrvatski i grčki mediji.

Za njim je bila raspisana poternica i reč je o poznatom navijaču Panatinaikosa, koji je i odranije poznat organima reda u svojoj zemlji jer je učetvovao u raznim incidentima.

PROČITAJTE JOŠ:

Kacuris je stradao tako što je izboden u sukobu navijača AEK-a sa huliganima Dinamo Zagreba, kojima su se pridružile i pristalice atinskog Panatinaikosa.

Danima unazad trajala je potraga za krivcima za ovaj zločin zbog kog je više od stotinu navijača Dinama završilo u pritvoru. I dok su iz Hrvatske stizale informacije i žalbe na račun uslova u kojima dinamovce drže, pojavljivale su se i informacije da ubica možda nije jedan od Hrvata.

Policija je locirala i uhapsila 24-godišnjeg poznatog navijača Panatinaikosa, koji se sumnjiči za učešće u incidentu koji je prethodio smrti Kacurisa, koji je uboden stigao do obližnje prodavnice i kasnije izdahnuo.

Traženi grčki huligan je uhapšen u naselju Gizi, a navodi se da je identifikovan na osnovu video materijala i snimaka sa nadzornih kamera od kobne večeri.

Istovremeno se tvrdi da je bio jedan od vođa grupe navijača Panatinaikosa blizu stadiona AEK-a gde je trebalo da se pre devet dana odigra meč sa Dinamom.

Izbili su izgredi u Novoj Filadelfiji, gde je Kacuris ubijen, a neimenovani navijač je identifikovan baš kao i drugi koji i dalje izbegavaju hapšenju, na osnovu tablica automobila i drugih obeležja koja su ih razlikovala.

BONUS VIDEO: Dovođenje hrvatskih navijača pred sud u Atini

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar