Foto: Predrag Milosavljevic/Starsport

Ljubiša Tumbaković je u izveštaju koji je, u formi pisma dugog 40 stranica ostavio Fudbalskom savezu Srbije na analizu, otkrio šta se dešavalo iza kulisa u reprezentaciji.

PROČITAJTE JOŠ...

Tumbaković je otkrio da je jedan od najvećih problema sa kojima se susretao tokom svog mandata na klupi nacionalne selekcije bio nedostatak discipline:

“U toku trenažnog procesa nailazio sam na manje probleme sa narušavanjem fudbalske discipline, koji su mogli da naruše radni i takmičarski ambijent”, konstatovao je Tumbaković u prvom delu pisma koje je preneo Sport klub.

Tumbaković je potom dodatno pojasnio:

„Te probleme rešavao sam na različite načine – nepozivanjem pojedinih fudbalera, individualnim razgovorima, grupnim sastancima, postavljanjem jasnih zahteva za režimom života na okupljanjima i porukama preko medija. Smatrao sam bitnim da igrači i svi iz stručnog štaba budu svesni značaja i razumevanja medija za stvaranje neophodnog takmičarskog ambijenta. Na ovom planu igrači su pokazali visok nivo profesionalnosti za vrhunski fudbal“, otkrio je Tumbaković.

Kompletno pismo Ljubiše Tumbakovića Sport klub će objaviti u tri nastavka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar