Foto: EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI

Čelnici Pari Sen Žermena započeli su pregovore sa italijanskim trenerom Masimilijanom Alegrijem.

Kako prenose pojedini portali u Italiji i Francuskoj, u Pari Sen Žermenu su rešeni da se po okončanju sezone zahvale na saradnji nemačkom stručnjaku Tomasu Tuhelu.

Bez obzira što je PSŽ lider u Ligi 1 i što su u četvrtfinalu Lige šampiona, preovladava želja za promenom u stručnom timu, a kako je sportski direktor Leonardo jedan od onih koji izuzetno cene Alegrija, koji je trenutno bez posla, jasno je da je to veoma moguća opcija.

PROČITAJTE JOŠ:

Posle odličnih nekoliko sezona u Juventusu, tokom kojih je osvojio četiri titule prvaka Italije i isto toliko pehara u Kupu, a stigao je i do dva finala Lige šampiona, Alegri je rešio da uzme odmor od fudbala.

Ranijih meseci dovodili su ga u vezu sa poslovima u Real Madridu i Mančester junajtedu, a italijanski stručnjak je nedavno poručio da će tek na kraju sezone odlučiti gde će nastaviti sa radom.

„Ne znam šta nosi budućnost, trenutno sam na odmoru i moram da kažem da mi prija, ali pre ili kasnije moraću ponovo početi da radim. Gde, to još ne znam“, rekao je Alegri koji je izrazio spremnost da se otisne van granica Italije.

Ima i onih koji ne isključuju mogućnost da se opet vrati u Juventus, umesto Mauricija Sarija koji se tamo nije najbolje snašao.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram