Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Jovan Damjanović, trener Voždovca, rekao je da njegove fudbalere očekuje teško gostovanje protiv Bačke u Superligi Srbije.

Voždovac će u subotu 29. avgusta od 19.30 gostovati Bačkoj u šestom kolu Super lige.

PROČITAJTE JOŠ:

„Očekuje nas teško gostovanje. Ekipa Bačke nije osvojila značajnije bodove do sada, ali su na svakoj utakmici je prikazala dobru igru, stvarala šanse i pokazala da nije nimalo ugodan protivnik. Očekujemo utakmicu sličnu ovoj koju smo odigrali protiv Zlatibora, uz, nadam se, drugačiji rezultat“, rekao je Damjanović u najavi utakmice.

On je rekao da veruje da njegov tim „iz drugog plana“ mogao da dođe do pobede na ovom gostovanju.

„Ekipe se na domaćem terenu otvore, igraju na pobedu i slobodnije, što nama daje šansu da zahvaljujući dobroj analizi iskoristimo njihove slabosti, napadamo iz kontre i imamo bolju realizaciju. Na ‘krovu’ je malo drugačije, ali se i tu situacija popravlja. U nedelju smo igrali zanimljiv meč, kontrolisali igru u velikoj meri, ali je nedostajalo malo više inspiracije i energije da na kraju i pobedimo. Raduje to što smo dali jako lep gol, jedan od najlepših od početka sezone po mom mišljenju“, kazao je Damjanović.

Fudbaler Voždovca Nikola Vujnović naveo je da smatra da je svaka utakmica važna i da njegov tim uvek ide na pobedu.

„Očekujem da protiv Bačke podignemo igru na viši nivo, pogotovo zato što prethodnu utakmicu nismo baš igrali kako smo želeli. Bez obzira na to što su ušli iz nižeg ranga, svesni smo kvaliteta njihove ekipe i nema opuštanja“, rekao je Vujnović.

Voždovac posle pet utakmica zauzima 11. mesto na tabeli srpskog prvenstva sa sedam bodova.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar