Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Nenad Lalatović, trener Vojvodine sijao je od sreće posle treće uzastopne pobede njegovih izabranika nad Partizanom, i to posle preokreta u finišu (3:2).

„Zaslužena pobeda moje Vojvodine, Partizanu čestitam, pokazao je da ima izvanredne igrače, imali smo više sreće, pobedili, mada smo i mi primili drugi gol sa 16 metara glavom, Simić je malo više izašao“, reka je Lalatović za TV Arena sport.

PROČITAJTE JOŠ

Istakao je da su tri igrača koja su naknadno ušla u igru preokrenuli rezultat.

„Mladenović je postigao gol, Stojković takođe i ta dva gola su dala rezerve, a Zukić je namestio gol.“

Vojvodina je posle prvih 45 minuta gubila 1:0, ali je Lalatović bio smiren.

„Nisam hteo da dižem tenziju, nema razloga da imaju presiju sa rivalom koji je možda jedan od najplaćenijih timova u ligi. Imaju budžet za ovakve igrače, strance, koji stvarno prave razliku. Mi taj budžet nemamo, ali treći put zaredom su Vojvodina i Nenad Lalatović pobedili Partizan. Ne znam da li neko u Superligi ili od bilo kojih klubova može da se pohvali da je to uradio. Novi Sad i Vojvodina, na čelu sa Nenadom Lalatovićem su to uspeli.“

Reporterka TV Arena sport Dijana Čolović je konstatovala da je Lalatović mnogo toga rekao.

„Rekao sam istinu. Znam da ti navijaš za Partizan, ali donela si mi ovog puta sreću. Jovana (novinarka TV Arena sport koja prati Zvezdu) i ti, doneli ste mi sreću, a ti navijaš za Partizan, hvala. Nenadu Lalatoviću svako donosi sreću“, na zanimljiv način je završio Lalatović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar