Foto: EPA-EFE/Martin Sylvest DENMARK OUT

Možda neće biti rezultatske neizvesnosti, ali mogla bi da bude bitna utakmica za oba tima

Trener Nordsjelanda Johanes Hof Torup izneo je svoja očekivanja pred revanš meč sa Partizanom u okviru plej-of runde za Ligu konferencija.

Danska ekipa je u prošlom meču slavila sa 5:0, ali trener ističe da opuštanja neće biti.

„Važno je ne shvatimo olako revanš u Beogradu, prilično sam siguran da ga tako shvataju i igrači. Velika je konkurencija za mesto u startnoj postavi, jer svi žele da dosta igraju. Nisam uopšte nervozan uoči revanša u četvrtak“, rekao je Hof Torup.

PROČITAJTE JOŠ:

Nordsjeland se za revanš u Beogradu sprema maksimalno ozbiljno.

„To što smo pobedili na prvom meču 5:0 ništa ne menja. Moramo revanš da odigramo kao što igrali prvo poluvreme u Bukureštu. Znamo da je teren u Beogradu težak za gostujuće timove. Bilo bi fantastično da igramo u grupnoj fazi Lige konferencija. Međutim, prvo moramo da ostvarimo dobar rezultat u Srbiji“.

Revanš je na programu u četvrtak od 21 sat na stadionu Partizana.

„Imamo visoke zahteve i zbog toga često sebe kritikujemo i kada pobeđujemo. Stalno se usavršavamo, a utakmica u četvrtak je sledeći korak napred u razvoju našeg tima. Sve utakmice moramo ozbiljno da shvatimo i ne može sebi da priuštimo da neke utakmice unapred izgubimo“, dodao je trener Nordsjelanda.

Partizan u Beogradu treba da pokaže da je mnogo bolji od onih 5:0 u Danskoj, dok za Nordsjeland ovo može biti ozbiljna provera pred evropsko takmičenje.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar