Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Trener Milana Stefano Pioli rekao je u sredu da se fudbaler tog kluba Zlatan Ibrahimović izvinio saigračima posle isključenja sa utakmice protiv Intera u Kupu Italije.

PROČITAJTE JOŠ:

„Zlatan se izvinio. Kao veliki šampion, što on i jeste“, rekao je Pioli italijanskim medijima. Ibrahimović je isključen u 58. minutu utakmice četvrtfinala igrane u utorak uveče.

Inter je iskoristio njegovo isključenje i posle preokreta rezultatom 2:1 pobedio gradskog rivala. Gol za Milan postigao je upravo Ibrahimović u 31. minutu, izjednačio je Romelu Lukaku sa penala u 71. minutu, a potpuni preokret „neroazurima“ obezbedio je Kristijan Eriksen u 97. minutu iz slobodnog udarca.

Treba podsetiti da je više pažnje na utakmici privukao sukob nekadašnjih saigrača, Ibrahimovića i Romelu Lukakua u finišu prvog poluvremena. Glavni sudija meča Paolo Valeri je zbog uzavrelih strasti skratio nadoknadu sa dva minuta na minut u tom delu igre.

Ibrahimović i Lukaku su ostali u postavama i u nastavku, a Šveđanin je isključen posle naizgled, ne tako ozbiljnog starta na Aleksandru Kolarovu, posle čega je Inter preokrenuo i otišao dalje.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar