Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Trener fudbalera Čukaričkog Dušan Đorđević rekao je da je njegova ekipa sačuvala mir i da joj je to donelo pobedu protiv Zlatibora prethodnog vikenda.

„Iza nas je zaista teška utakmica. U prvom poluvremenu se Zlatibor pokazao kao izuzetno tvrd i kvalitetan protivnik, mi nismo uspevali da iskažemo sve naše kvalitete. Gosti su imali veliki broj udaraca ka našem golu, što je nesvojstveno našem timu“, rekao je Đorđević za klupski sajt.

Trener Čukaričkog je istakao i šta je bilo ključno.

PROČITAJTE JOŠ

„U nastavku smo se sabrali, znali smo da nam možda nije dan, da treba da sačuvamo mir. Na kraju, to je rezultiralo pobedom, koja je vrlo bitna“.

Čukarički je u subotu, posle bolje igre u drugom poluvremenu, pobedio Zlatibor sa 2:0 i dodatno se učvrstio na četvrtom mestu tabele Superlige. Ekipa sa Banovog brda je u tri meča osvojila sedam bodova.

„Ta serija mečeva ostavila je traga na našem timu. Posebno se to odnosi na utakmicu sa Vojvodinom na zaleđenom terenu, 45 minuta sa igračem manje. Taj meč bio je vrlo stresan, a potrošnja igrača u ogromna. Isto tako, protiv Rada smo igrali na kaljuzi, delovali smo ozbiljno i pobedili smo. Sada se osetilo i to da smo za srpske uslove imali vrlo kratke pripreme. Zbog svega toga, vrlo sam zadovoljan osvojenim bodovima, ostali smo na poziciji koja je za nas dobra“, naveo je Đorđević.

Problem u pobedi protiv Zlatibora mogle bi da budu povrede dvojice prvotimaca, Milana Savića i Nikole Ćirkovića.

Milan Savić (beli dres) i Vasilije Janjić; Foto: Srđan Stevanović/Starsport

„Savić je posle utakmice sa Radom prijavio da ga malo zateže loža. Međutim, dan-dva posle toga, kad god sam ga pitao, ništa ga nije bolelo. Pričam vam otvoreno, izgleda da je nešto postojalo, a da on iz želje da ne ispadne iz tima, to nije prijavio, iz najbolje namere. Potisnuo je i trpeo to, tako da još ne znamo stepen povrede“, rekao je trener Čuke.

Po njegovim rečima, Ćirković je u drugom poluvremenu protiv Zlatibora „platio ceh promenama terena i podloga“.

„Ali, ne brinem se za njih dvojicu, već dugo vremena nemamo povređenog igrača i siguran sam da će obojica uskoro biti u stroju“.

Čukarički će naredni meč igrati protiv Bačke u Bačkoj Palanci, u okviru 24. kola Superlige, u subotu 27. februara.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar