Ronald Kuman, FK Barselona
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Mislili su navijači Barselone da im se srušio svet kada je otišao Lionel Mesi, ali kao da su u klubu rešeni da im pokažu da sve uvek može biti gore.

PROČITAJTE JOŠ

Prva utakmica bez Lionela Mesija u Ligi šampiona za Barselonu već je postala istorijska. Bajern je slavio sa 3:0, iako je moglo da bude daleko ubedljivije, ali će u Kataloniji dugo prepričavati fijasko u kom Barselona nije imala nijedan šut u okvir gola rivala. Ovo se prvi put desilo Barseloni u Ligi šampiona.

Kako je izgledao odnos snaga na terenu najbolje svedoči što je Mark Andre ter Štegen bio najbolji igrač Barselone. Kada golman dobije svojih pet minuta obično ekipi ne ide najbolje, a to je ubrzo primetila i publika koja je za ljubimce spremila – zvižduke.

Tomas Miler je postigao prvi pogodak u 34. minutu, zatim je Robert Levandovski u 56. i 85. dovršio potop Barselone, ali i najavio novu borbu za „Zlatnu kopačku“.

FK Barselona, FK Bajern
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Nakon debala se sa nestrpljenjem čekala reakcija trener Ronalda Kumana, a on je bio sve samo ne oštar u kritikama.

„Bajern je u ovom trenutku mnogo bolja ekipa od nas, postoji velika razlika u igračima. Ne mogu ništa prigovoriti ekipi. Imamo ekipu kakvu imamo i to su vrlo mladi igrači, ali za dve ili tri godine biće jako dobri“, rekao je Kuman i postavio se kao da Barselona uopšte nema takmičarske ambicije.

Bonus video: Novak Đoković izjava posle finala US Opena

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar